Ukusna i osvežavajuća letnja salata

Letnja salata

Znam da mnogi od vas obožavaju sve vrste salata – kao i ja. Ne znam da li i vi tražite neki od zdravih recepata za letnju salatu, pravite letnje salate za svoje prijatelje na druženju uz roštilj.

Da li pravite neko slavlje ili samo pokušavate da stavite uz neko jelo na sto, a da ne morate da uključujete rernu. Pokušaću da vam pomognem sa nekim idejama!

Uzmite u obzir da su najukusnije salate kao prilog uz glavno jelo ili uz meso sa roštilja, letnje sa voćem, salate za piknik.

U osnovi bilo koji recept za salatu koji biste želeli za bilo koju priliku koju imate moći ćete pronaći ovde-na mom sajtu. Trudiću se da objavim što više recepata!

Letnja salata od brokolija

Ova hladna salata od brokolija – sa dodacima slanine, crvenim lukom iseckanim na kockice i suvim grožđem, a zatim prelivena prelivom – idealna je za letnje zabave, večere, roštilj…

No votes yet.
Please wait...
Ознаке: , , ,

Još nema komentara, ostavi prvi!

Оставите одговор

Napomena: Komentari na veb lokaciji odražavaju stavove autora, a ne nužno stavove ovog veb portala. Članovi se mole da se uzdrže od uvreda, psovki i vulgarnih izraza. Zadržavam pravo da izbrišem bilo koji komentar bez obaveštenja ili objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su potpisana sa *

*
*