Slani šareni zalogaji

SLANI SARENI ZALOGAJI

Ovi ukusni slani zalogaji mogu se praviti na razne načine,sa raznim sastojcima. Za svaki dan, za goste i za sva slavlja. Predjelo samo ime kaže…nije jelo, nije desert…ali su slani zalogaji pre jela.

Nije dovoljno za pun stomak ali sasvim dovoljno za uživanje. U ovoj kategoriji svrstana su ona jela koja je dobro služiti hladna ali postoje i topla predjela.

Ponekada su predjela ipak sasvim dovoljna da nas zasite ali…stvar je ukusa i mogućnosti. Niko ne može da odoli ovim slanim zalogajima. Ovo su recepti za vas uživajte i isprobajte.

Ovi ukusni slani zalogaji mogu se praviti na razne načine, sa raznim sastojcima. Za svaki dan, za goste i za sva slavlja.
Sigurna sam da svi mi u kući spremamo palačinke, gibanicu ili keks tortu za koju recepte nikada ne menjate – to su vaši provereni recepti.

A od sada na taj spisak slobodno možete da upišete i recept za ovu slanu tortu jer je toliko dobra, ukusna, prelepo izgleda da nikada nećete poželeti da je pravite na drugi način.
Jedino što možete zameniti su sastojci i oblik torte. Možete je poslužiti u svim prilikama – vaši gosti će uvek biti oduševjeni.

No votes yet.
Please wait...

Još nema komentara, ostavi prvi!

Оставите одговор

Napomena: Komentari na veb lokaciji odražavaju stavove autora, a ne nužno stavove ovog veb portala. Članovi se mole da se uzdrže od uvreda, psovki i vulgarnih izraza. Zadržavam pravo da izbrišem bilo koji komentar bez obaveštenja ili objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su potpisana sa *

*
*