Posni kolači

Šta su posni kolači?

U našoj kuhinji nijedan dan ne može da prođe bez slatkih đakonija, nebitno je da li je to za svaki dan, nedeljni ručak, slavu, praznik ili rođendan – kolači su neizostavni deo ručka.

Ako bi nekom servirali na tacni posne sitne kolače, a da mu pretodno ne kažete – verovatno ne bi ni primetili da su u pitanju posni kolači.

Postoje samo male razlike, za nekoga ko nije toliko iskusan. I posni kolači mogu da budu ukusni i mogu da zadovolje sve potrebe za slatkišima.

Mada smo ograničeni sastojcima sa kojima možemo spremiti posne kolače, ali sa dekoracijom i ukusom oduševićemo svoje prijatelje, rodbinu za bilo kojom trpezom. Mnoge domaćice se trude da budu što kreativnije u pripremi posnih kolača.

U pripremi kolača možemo koristiti, biljne margarine, mleka kao što je: sojino, kokosovo, bademovo. Zatim kakao i posne čokolade, kokos, voće, posni keks, orase,vodu…

Postoje ljudi koji vole da jedu posne kolače više od mrsnih, nekome je nebitno koja je vrsta jer su mu ukusni i jedni i drugi -bitno je samo da je slatko..

U kategoriji posni kolači, možete naći torte, rolate, kekse, voćne kolače, kroasane, vanilice, baklave, posne torte, sitne kolače i druge posne poslastice .

No votes yet.
Please wait...
Ознаке: , ,

Još nema komentara, ostavi prvi!

Оставите одговор

Napomena: Komentari na veb lokaciji odražavaju stavove autora, a ne nužno stavove ovog veb portala. Članovi se mole da se uzdrže od uvreda, psovki i vulgarnih izraza. Zadržavam pravo da izbrišem bilo koji komentar bez obaveštenja ili objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su potpisana sa *

*
*