Mrsni kolači

Šta su mrsni kolači?

Za vreme praznika i slava svaka vredna domaćica kad sprema sama slavu zna da su bitni kolači i kako su neodoljivi kada se na kraju ručka stave na sto.

Postoje razne vrste kolača i nije bito da li su to mrsni ili posni svaki je predivan i ukusan na svoj način – što je najbitnije spremjeni su sa vellkom dozom ljubavi.

Volim da ih spremam za moju porodicu, goste a još više volim kada tacna ostane prazna , to mi je otkrivalo oduvek da su im se dopali i da ono što što sam spremila od izabranih recepata ne treba da menjam.

Pod mrsnim kolačima podrazumevamo kolače koji u sebi sadrže mleko ( osim bademovog, kokosovog…itd )..Tu je i upotreba maslaca, raznih drugih sastojaka koji u sebi sadrže masnoće. Postoji i zamena za sve to kada su u pitanju posni kolači.

No votes yet.
Please wait...
Ознаке: , , , , ,
Kategorije: Blog Kolači

Još nema komentara, ostavi prvi!

Оставите одговор

Napomena: Komentari na veb lokaciji odražavaju stavove autora, a ne nužno stavove ovog veb portala. Članovi se mole da se uzdrže od uvreda, psovki i vulgarnih izraza. Zadržavam pravo da izbrišem bilo koji komentar bez obaveštenja ili objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su potpisana sa *

*
*