Moji hobiji i videa

Moje ime je Jelena, živim u Beogradu. Po profesiji sam ugostiteljski radnik ceteringom se bavim dugi niz godina. Godine nisu bitne jer nikad nisi previše star da stvoriš novi cilj i ostvariš svoje snove.

Blog sam skoro počela da pišem jer život mi tek sada nudi da sanjam snove za koje sam mislila da nikada neću moći da ostvarim.

Kuvanje je moja dugogodišnja ljubav kad sam u kuhinji stvaran svet prestaje počinje masta. Fotografija mi ponekad ne ide od ruke ali zbog hrane i posla trudim se da što bolje naučim.

Kuvanje i ukrasavanje hrane me je uvek zanimalo i upravo to mi je dalo ideju da zapocnem pisanje o hrani. Kao i to da sam trenutno ostala bez posla rešila sam da otvorim blog pišem, steknem prijatelje a volela bih da nadjem i poslovne saradnike.

Uvek se trudim da dam svoj maksimum kako u ljubavi tako i u poslu. Imam različita interesovanja pa sam zato krenula sa učenjem i školama ( finansije, izrada sajtova, web dizajn, marketing, google menadžer…).

Moja druga strast je režija( pravljenje video snimaka ) zato sam otvorila youtube kanal tako je nastala Carobna Kuhinja

Imam svoju porodicu,kuvam za njih oni isprobavaju moje recepte oni su moji glavni degustatori i kritičari.Kada nisam u kuhinji svoje slobodno vreme volim da koristim na razne načine.

Drage uspomene šetnja pored reke, prijateljstvo, uživanje.

Drage uspomene sa snimanja omiljenih emisija. Kada poželim da se oslobodim negativne energije, misli, svakodnevnih obaveza, briga i kada poželim da povratim svoj osmeh-kao sto kazu “napunim baterije“.

Verujte mi to su moji odlasci na snimanja ( ponekad vodim i svoju ćerku ). Pored muzike tu je i druženje sa nekim meni dragim ljudima koje sam upoznala, a kući se vratim raspoložena sa osmehom i puna energije za nastavak svojih obaveza.

Novogodišnja emisija sa Dejanom Petrovićem i njegovim bendom pamtićemo moja ćerka i ja. Prelepo raspoloženje, društvo – sve.

No votes yet.
Please wait...