Moje misli i jos ponešto o meni

Započela sam ovaj blog da podelim jednostavne,zdrave,zabavne i kreativne recepte za sebe,moju porodicu ali da ih delim sa drugim ljubiteljima hrane i kuvanja.

Hranu ne volim uzimati preozbiljno, a uz recepte za svaki dan naći ćete i neke drugačije koje napravim samo za zabavu.Verujem da u umerenoj količini hrane treba uživati mada se svi mi toga ne pridržavamo (pogotovo kad su u pitanju slavlja,praznici…).

Kao ljubitelj hrane, moram priznati: obično prosejem suve sastojke -mada iskreno ponekad zaboravim-.Ne mutim jaja ručno već mikserom.Ponekad mi puter bude previše mekan ili mi šne od belanaca ne uspe i mnogo drugih stvari koje su sastavni deo u kuhinji.Ali to je sve deo života lepe,ružne i zabavne stvari se dešavaju.

Prilično sam sigurna da postoje i drugi poput mene koji pogledaju listu sastojaka u 18 redova i odmah zatvore stranicu.Jednostavno nemaju vremena za to! Osim ako nadju neke zanimljive teme,priče recepte,onda se zadrže da pročitaju i vide detaljnije.

Meni je važno je da moja hrana bude napravljena sa ljubavju da je podelim sa ljudima koje volim i da oni vole hranu koju im serviram.Znam da postoje neki kuvari koji drže samo do sebe-( iako sam i ja jedna od njih sebe ne smatram vrhunskim kuvarom,poštujem druge neke manje neke više)

Jer svi koji pišu na internetu imaju svoje čitaoce,fanove,publiku.Neki će me vise podržavati,čitati ono sto pišem neki će manje ali me to ne brine previše jer usredsredila sam se na to da vreme provedeno na internetu učinim zanimljivim,veselim i sa niskom dozom stresa.

No votes yet.
Please wait...
Kategorije: Blog

Još nema komentara, ostavi prvi!

Оставите одговор

Napomena: Komentari na veb lokaciji odražavaju stavove autora, a ne nužno stavove ovog veb portala. Članovi se mole da se uzdrže od uvreda, psovki i vulgarnih izraza. Zadržavam pravo da izbrišem bilo koji komentar bez obaveštenja ili objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su potpisana sa *

*
*