Limun dijeta

Ova dijeta je vrlo jednostavna: svakog jutra pre doručka popiti određenu količinu limunovog soka pomešanog sa vodom. Limun dijeta je plan za čišćenje organizma i gubitak težine koji za 14 dana vrši detoksikaciju tela i pomaže da izgubite i do 10 kilograma.

Ova dijeta je vrlo jednostavna: svakog jutra pre doručka popiti određenu količinu limunovog soka pomešanog sa vodom.

*Dan 1: sok od 1 limuna pomešan sa 1 čašom sveže vode. *Dan 2: sok od 2 limuna pomešan sa 2 čaše sveže vode. *Dan 3: sok od 3 limuna pomešan sa 3 čaše sveže vode. *Dan 4: sok od 4 limuna pomešan sa 4 čaše sveže vode. *Dan 5: sok od 5 limuna pomešan sa 5 čaša sveže vode. *Dan 6: sok od 6 limuna pomešan sa 6 čaša sveže vode. *Dan 7: sok od 3 limuna pomešan sa 10 čaša sveže vode.

Dodati 1 kašiku meda i piti smesu tokom celog dana.

*Dan 8: sok od 6 limuna pomešan sa 6 čaša sveže vode. *Dan 9: sok od 5 limuna pomešan sa 5 čaša sveže vode. *Dan 10: sok od 4 limuna pomešan sa 4 čaše sveže vode. *Dan 11: sok od 3 limuna pomešan sa 3 čaše sveže vode. *Dan 12: sok od 2 limuna pomešan sa 2 čaše sveže vode. *Dan 13: sok od 1 limuna pomešan sa 1 čašom sveže vode. *Dan 14: sok od 3 limuna pomešan sa 10 čaša sveže vode. Dodati 1 kašiku meda i pijte mešavinu tokom celog dana.

Ako vam je teško popiti sve odjednom, pijte koliko god možete, a ostatak ostavite za kasnije. Samo pazite da ga pijete najmanje jedan sat pre obroka.

Ova dijeta se ne preporučuje osobama sa gastrointestinalnim problemima posebno je efikasna u jesen ili proleće, u vreme kada su našem telu potrebni dodatni vitamini i detoksikacija.

No votes yet.
Please wait...
Kategorije: Napitci Zdrava hrana

Još nema komentara, ostavi prvi!

Оставите одговор

Napomena: Komentari na veb lokaciji odražavaju stavove autora, a ne nužno stavove ovog veb portala. Članovi se mole da se uzdrže od uvreda, psovki i vulgarnih izraza. Zadržavam pravo da izbrišem bilo koji komentar bez obaveštenja ili objašnjenja.

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su potpisana sa *

*
*