Blog 1

Dobrodošli na moj blog

Svim posetiocima mog bloga želim da se osećate prijatno, srećno uz prelepu muzku, recepte objave i druženje.

Ovo je blog gde će te uživati kroz pripremu hrane koja će vam ulepšati svakodnevnicu. Želja mi je da se družimo kroz priče iz svakodnevnog zivota mene kao mame.

Predstavit ću vam sebe i stvari koje me motivišu i inspirišu.Veći deo svog života znala sam šta želim a to je ljubav prema hrani moju najveću inspiraciju.

Zašto sve ovo pišem?

Zato što želim da opišem sebe da bi novi čitaoci saznali sve o meni i uživali na mom blogu. Želim da se fokusiram na ideje, moja razmišljanja i šta želim da uradim sa njim.

Ovo je lični uvod u moj život i blog o budućnosti sa čime želim da se bavim, uživam i da pišem stvari za koje se nadam da ću ostvariti i objaviti.

Evo nekoliko opisa sta želim:

Napravila sam ova blog da pišem recepte i družim se sa drugim blogerima. Želja mi je bila da ovo bude kao časopis sa slikama, tekstovima, video zapisima, savetima o hrani, zdravom životu i sećanja na detinjstvo.

Volela bih da se povežem sa ljudima koji će ako budu želeli moći da saradjuju sa mnom, da razmenjujemo recepte i iskustva. Ako budem uspešno blogovala tokom naredih godina nadam se da ću ovaj blog pretvoriti u posao.

Jedna od divnih stvari o blogovima je kako se oni neprestano razvijaju dok mi učimo, rastemo i komuniciramo jedni sa drugima – ali dobro je znati gde i zašto smo započeli, sa ostvarenjem svojih ciljeva možda ćemo dobiti mnogo ideja o poslu.

Ako uspem mojoj sreći neće biti kraja.Unapred se radujem druženju, prijateljstvima i poslovnoj saradnji. HVALA

Ovaj blog je moje i vaše putovanje kroz snove, dobrodošli krenimo zajedno!

No votes yet.
Please wait...